fbpx

orthopedagogiek

"Mijn juf laat me ontdekken wie ik ben en wat ik kan"

Kinderfysiotherapie Amsterdam

Welkom, u zoekt fysiotherapie voor uw kind

U, uw school, de huisarts of iemand anders uit uw omgeving heeft een fysiotherapeutische behoefte gesignaleerd bij uw kind. Dan bent u voor Kinderfysiotherapie in Amsterdam bij Expertisecentrum Uniek aan het juiste adres. Wilt u meer weten over wat Kinderfysiotherapie voor uw kind kan betekenen, gaat u dan naar het menu rechts van deze pagina en selecteer "Kinderfysiotherapie". Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar de button rechts op deze pagina: "Direct aanmelden voor behandeling". U kunt ook bovenaan deze pagina naar het tabblad "Locaties" gaan. Daar kunt u de voor u dichtsbijzijnde locatie in Amsterdam vinden.

Kinderfysiotherapie op school in Amsterdam

Expertisecentrum Uniek heeft haar praktijken op meerdere basisscholen in Amsterdam.  Doordat de kinderfysiotherapiebehandeling op school plaatsvindt wordt het kind behandeld in een vertrouwde en veilige omgeving. Wilt u in contact komen met een van onze behandelaren op uw school of op de voor u dichtsbijzijnde locatie, gaat u dan bovenaan deze pagina naar het tabblad "Locaties" en selecteer de gewenste stad en schoollocatie waarna u naar "Het Team" gaat voor de behandelaren. U kunt zich ook direct aanmelden via de button hiernaast "Direct aanmelden voor behandeling".

Over Expertisecentrum Uniek.

Expertisecentrum Uniek is een multidisciplinaire zorgpraktijk op basisscholen in Amsterdam, laagdrempelig voor ouders en kinderen en in een vertrouwde omgeving voor het kind. Uniek richt zich naast kinderfysiotherapie ook op Logopedie, Kinderpsychologie, onderzoek naar-  en de behandeling van Dyslexie, Remedial Teaching (Lees- en rekenondersteuning) en geeft Rots en Water trainingen.

De behandelaren van Expertisecentrum Uniek zijn in dienst van Uniek en doen mee aan periodiek terugkerende multidisciplinaire overleggen waarin casuistiek wordt behandeld. Het resultaat is dat de kinderfysiotherapeut in Amsterdam bij Expertisecentrum Uniek kennis opdoet van andere disciplines en daarmee meer openstaat tijdens het behandelen voor signalen die mogelijk te maken hebben met een ander - of samenhangend probleem. Op dat moment kan de kinderfysiotherapeut laagdrempelig overleg voeren met zijn/haar collega van een andere discipline. In overleg met de ouder (en school indien afgesproken) kan worden besloten het behandelplaan aan te passen. Expertisecentrum Uniek kent alle zorgwegen in Amsterdam en heeft contact met de IB-er van de school, de verzekeraar, de jeugdzorg, het wijkteam, het samenwerkingsverband en het schoolbestuur. Informatie over een kind wordt uiteraard alleen gedeeld met toestemming van ouders. Gaat de zorgbehoefte verder dan wij kunnen leveren, dan nemen wij in overleg met de ouders contact op met de juiste partij en zorgen voor een warme overdracht.

Een multidisciplinaire zorgpraktijk met Kinderfysiotherapie in Amsterdam bij u op school?

Expertisecentrum Uniek is inmiddels met haar multidisciplinaire zorgpraktijk op een groot aantal scholen in Nederland gevestigd. Wilt u als school hier meer over weten, dan kunt u natuurlijk altijd met ons contact opnemen. We informeren u graag over de mogelijkheden bij u op school. Kinderfysiotherapie voor kinderen in Amsterdam op school is maar een stukje van het hele concept. Met het aanbieden van kinderfysiotherapie in Amsterdam biedt u als school via Uniek een volledig zorgaanbod op locatie waardoor kinderen vroegtijdig en snel geholpen kunnen worden in een vertrouwde omgeving.

Contact met Expertisecentrum Uniek

Lange voort 297
2343 CE  Oegstgeest

Contactpersonen:
Dennis Akkerman
Tel: 06 186 89 078
Email: Dennisakkerman@expertisecentrum-uniek.nl

Frans Nije Tel:
06 549 32 931 / 06 839 07 837
Email: Fransnije@expertisecentrum-uniek.nl

 
BIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituut dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.