fbpx

Cursusinformatie Rots and Water

De Rots en Water trainingen bestaan uit 10 lessen, waaronder een ouder-kindles. De lessen vinden meestal in het speellokaal van de school plaats. Sportkleding of gemakkelijk zittende kleding is aan te raden, aangezien we veel bewegen tijdens de lessen. Bij de Rots en Water 2 (het vervolg op 1), gaan we verder op het geleerde in de Rots en Water 1. Rots en Water 2 bestaat uit 6 lessen. Hiernaast bieden we ook nog een terugkomles aan, waarin kinderen die eerder een Rots en Watertraining hebben gevolgd ook een keer een vriendje en vriendinnetje kunnen meenemen.    

Stad : Amersfoort
School : Parkschool (stadspark)
Leeftijd : 7-8-9- jaar
Cursusdata : woensdag 2020-11-25 tot en met 2021-02-10
Tijd : 16:15:00 - 17:00:00
Prijs : €125
Trainer : Cora Kruse
  No-image
Aantal vrije plaatsen : 10
Verdere informatie : Op 25 november start blok 2 van de Rots- en Watertraining, op de parkschool in Amersfoort. Deze training is voor kinderen van 7-9 jaar, eerder op deze dag is er ook een training voor kinderen van 5-7 jaar. De training zal gegeven worden in het speellokaal van de school. Op 13 januari is er een ouder-kindles, dan kunnen de ouders ervaren wat de kinderen hebben geleerd. In de kerstvakantie gaan de lessen niet door. Er is geen sportkleding nodig voor deze lessen, maar makkelijk zittende kleding wordt wel aangeraden.
Deze training loopt nu. Neem contact op met de trainer om voor trainingen die binnnenkort starten.

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.