orthopedagogiek

"Mijn juf laat me ontdekken wie ik ben en wat ik kan"

Kinderpsycholoog Amsterdam

Op zoek naar een kinderpsycholoog in Amsterdam?

De ontwikkeling van een kind loopt niet bij ieder kind hetzelfde. Er kunnen altijd problemen ontstaan, die extra zorg nodig maken. Uw kind kan bijvoorbeeld problemen hebben met leren, maar er kunnen ook motivatieproblemen ontstaan, zorg zijn over de concentratie van uw kind, problemen zijn met de sociale interactie met andere kinderen en leraren, emotionele problemen en psychosomatische klachten. In deze gevallen is het verstandig contact op te nemen met een kinderpsycholoog in Amsterdam. U vindt kinderpsychologie in Amsterdam bij Expertisecentrum Uniek. Wij hebben een kinderpsychologe in Amsterdam op meerdere locaties voor u klaarzitten, waaronder ook op scholen. Uw kind hoeft niet op deze school te zitten om van deze hulp gebruik te kunnen maken.

Contact opnemen met een kinderpsycholoog in Amsterdam

Het is belangrijk om zo snel mogelijk in actie te komen als u het idee heeft dat uw kind zorg nodig heeft. U kunt zich bij ons direct aanmelden bij een kinderpsycholoog in Amsterdam, door op de knop “Direct aanmelden voor behandeling” te drukken. Als u niet zeker weet of uw kind kinderpsychologie in Amsterdam nodig heeft, dan kunt u ook klikken op de knop “Stel uw hulpvraag”. Deze vraag komt dan terecht bij onze GZ-kinderpsycholoog, die hierover contact met u opneemt.

Expertisecentrum Uniek is een multidisciplinaire zorgpraktijk die eigen personeel heeft. Bij ons werken logopedisten, kinderfysiotherapeuten, kinderpsychologen en remedial teachers samen om uw kind de best mogelijke zorg te bieden. Wij kunnen snel kennis uitwisselen en vanuit meerdere invalshoeken naar uw kind kijken. Zodoende kunnen wij kinderen met meerdere problemen helpen. We hebben ook een korte lijn naar de school van uw kind en kunnen, indien u hier toestemming voor geeft, de informatie ook met hun zorgteam uitwisselen. Blijkt dat de problematiek buiten ons kennisgebied ligt, dan gaan wij voor u op zoek naar een andere expert die u verder kan helpen.

Op school kinderpsychologie in Amsterdam aanbieden?

Als u zelf als school kinderpsychologie aan wil bieden, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen via het tabblad 'Contact'. Als u samenwerkt met Expertisecentrum Uniek, dan heeft u een enkel aanspreekpunt voor alle zorg bij u op school. Wij hebben contracten met gemeente en verzekeraars, zodat hulp die door ons bij u op school geboden wordt ook vergoed kan worden. Particulier betalen is hierbij ook mogelijk.

Contact met Expertisecentrum Uniek

Lange voort 297
2343 CE  Oegstgeest

Contactpersonen:
Dennis Akkerman
Tel: 06 186 89 078
Email: Dennisakkerman@expertisecentrum-uniek.nl

Frans Nije Tel:
06 549 32 931 / 06 839 07 837
Email: Fransnije@expertisecentrum-uniek.nl

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.